Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 5 oz unsalted butter, diced, frozen
- 10 ½ oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 3 oz ice cold water
- ½ tsp salt
Toppings
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 12 oz zucchini, unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)
-
12
oz plum tomatoes, whole (see Tip)
of 12 oz Roma tomatoes, whole - 8 ½ oz sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 1 oz water
- 2 green onions, cut into pieces
- ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 pinch ground black pepper
- olive oil, to brush
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1786.3 kJ / 428.3 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 29.6 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 310.9 mg
Alternatieve recepten
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1hod. 10min
Protein Boosted Oatmeal
15 dk
Vegetarian Pizza (TM6)
1 Std. 40 Min
Herb Leek Phyllo Triangles
1 Std. 20 Min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20 min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1hod.
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Peeler Sweet Potato Casserole
1 Std. 20 Min
Mini Mushroom Galettes
1h 55min
Zucchini and Bacon Risotto
35min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min