Apparaten en Accessoires
Biltmore Chicken Posole
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 30min
6 portions
Ingrediënten
Chicken
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
garlic clove1
-
chicken thighs, boneless and skinless halved, lengthwise24 oz
-
salt1 tsp
-
dried Mexican oregano1 tsp
-
paprika1 tsp
-
ground cayenne pepper (optioneel)¼ tsp
Broth
-
salt½ tsp
-
dried 'chile de árbol' chilies stems and seeds removed2
-
dried ancho chilies stems and seeds removed2
-
dried guajillo chilies stems and seeds removed3
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
chicken stock32 oz
-
canned hominy drained and rinsed25 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1705 mg
Eiwitten
25 g
Calorieën
1372 kJ /
328 kcal
Vetten
12 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
31 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Taste of Time
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Tortilla Soup
25min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1u.
Beef Barbacoa
2u.
Chicken Enchiladas
40min
Pork Tortas
2u. 20min
Crab Cakes
1u. 35min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Pozole Verde
2u.
Pozole Rojo
2u. 5min
Chicken Fajita Soup
50min
Tinga de Pollo
40min