Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 24 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved, lengthwise
- 1 tsp salt
- 1 tsp dried Mexican oregano
- 1 tsp paprika
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optioneel)
Broth
- ½ tsp salt
- 2 dried 'chile de árbol' chilies, stems and seeds removed
- 2 dried ancho chilies, stems and seeds removed
- 3 dried guajillo chilies, stems and seeds removed
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 32 oz chicken stock
- 25 oz canned hominy, drained and rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1372 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1705 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo (Texas Hash)
40min
Tortilla Soup
25 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Chicken Enchiladas
40min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Beef Barbacoa
2h
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Apple Wild Rice
50min
Chicken Fajita Soup
50min
Tinga de Pollo (TM6)
40min