Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 24 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved, lengthwise
- 1 tsp salt
- 1 tsp dried Mexican oregano
- 1 tsp paprika
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optioneel)
Broth
- ½ tsp salt
- 2 dried 'chile de árbol' chilies, stems and seeds removed
- 2 dried ancho chilies, stems and seeds removed
- 3 dried guajillo chilies, stems and seeds removed
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 32 oz chicken stock
- 25 oz canned hominy, drained and rinsed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1372 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1705 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla Soup
25 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Pico De Gallo
15 Min
Pollo Pibil
1sa 30 dk
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 Min
Pozole Verde
2h
Parmesan Stock Cubes
35 dk
Chicken Enchiladas
40 dk
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 dk
Tinga de Pollo (TM6)
40 dk
Pozole Rojo
2 Std. 5 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min