Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
-
6 ½
oz lard, room temperature
of 6 ½ oz vegetable shortening, room temperature - 18 oz masa harina, instant for tamales
- 22 oz chicken broth, lukewarm
- 2 tsp salt
- 2 tsp baking powder
Green Sauce and Vegetables
- 17 ½ oz green tomatillos, quartered
- 2 garlic cloves, peeled
- 3 ½ oz yellow onions, in segments (¼ in.)
- 3 serrano chilies, destemmed, de seeded
- 10 ½ oz water
- 1 tsp salt
- ½ tsp sugar
- 7 oz zucchini, diced
- 3 ½ oz yellow onions, diced (¼ in.)
- 3 ½ oz poblano chilies, peeled, cut into strips (see Tip)
- 3 ½ oz sweet corn kernels
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1364 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1440 mg
Alternatieve recepten
Egg-Free Mayonnaise
10 dk
Picadillo (Texas Hash)
40min
Pork and Mushroom Wraps
30min
Tortilla Soup
25min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
White Bean Soup
2 godz. 45 min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
Geen beoordelingen
Beef Short Rib Chili
1 Std. 25 Min
Cajun Gumbo
1 godz. 30 min
Pozole Verde
2 godz.
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Chicken Fajita Soup
50 min