Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
-
6 ½
oz lard, room temperature
of 6 ½ oz vegetable shortening, room temperature - 18 oz masa harina, instant for tamales
- 22 oz chicken broth, lukewarm
- 2 tsp salt
- 2 tsp baking powder
Green Sauce and Vegetables
- 17 ½ oz green tomatillos, quartered
- 2 garlic cloves, peeled
- 3 ½ oz yellow onions, in segments (¼ in.)
- 3 serrano chilies, destemmed, de seeded
- 10 ½ oz water
- 1 tsp salt
- ½ tsp sugar
- 7 oz zucchini, diced
- 3 ½ oz yellow onions, diced (¼ in.)
- 3 ½ oz poblano chilies, peeled, cut into strips (see Tip)
- 3 ½ oz sweet corn kernels
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1364 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1440 mg
Alternatieve recepten
Fish Tacos
45 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Garlic Mashed Potatoes
50min
Cornbread
40min
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12 Std. 20 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Avocado Deviled Eggs
25 Min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3hod. 10min
Pozole Verde
2 Std.
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 Min
New England Clam Chowder
45 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min