Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
-
6 ½
oz lard, room temperature
of 6 ½ oz vegetable shortening, room temperature - 18 oz masa harina, instant for tamales
- 22 oz chicken broth, lukewarm
- 2 tsp salt
- 2 tsp baking powder
Green Sauce and Vegetables
- 17 ½ oz green tomatillos, quartered
- 2 garlic cloves, peeled
- 3 ½ oz yellow onions, in segments (¼ in.)
- 3 serrano chilies, destemmed, de seeded
- 10 ½ oz water
- 1 tsp salt
- ½ tsp sugar
- 7 oz zucchini, diced
- 3 ½ oz yellow onions, diced (¼ in.)
- 3 ½ oz poblano chilies, peeled, cut into strips (see Tip)
- 3 ½ oz sweet corn kernels
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1364 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1440 mg
Alternatieve recepten
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Gingerbread Mousse Phyllo Cups
1h
Shrimp Scampi
40min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Turkey and Mashed Potato Croquettes
55 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min