
Apparaten en Accessoires
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Voorbereiding 20min
Totaal 30min
25 pieces
Ingrediënten
-
fresh jalapeño chili stem and seeds removed1
-
red onion cut into pieces1 oz
-
cilantro leaves only4 sprigs
-
ground cumin⅛ tsp
-
paprika⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless cut into pieces (¼ in.)9 oz
-
lime juice1 oz
-
avocado oil2 tsp
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)28 - 30 oz
-
avocado flesh only, cubed (¼ in.)½
-
Tabasco sauce (optioneel) to taste
Voeding per 1 piece
Calorieën
49 kcal /
209 kJ
Eiwitten
3.2 g
Vetten
2.8 g
Koolhydraten
2.8 g
Vezels
0.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Spanish Tapas
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten