Apparaten en Accessoires
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Voorbereiding 20min
Totaal 30min
25 pieces
Ingrediënten
-
fresh jalapeño chili stem and seeds removed1
-
red onion cut into pieces1 oz
-
cilantro leaves only4 sprigs
-
ground cumin⅛ tsp
-
paprika⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless cut into pieces (¼ in.)9 oz
-
lime juice1 oz
-
avocado oil2 tsp
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)28 - 30 oz
-
avocado flesh only, cubed (¼ in.)½
-
Tabasco sauce (optioneel) to taste
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
209 kJ /
49 kcal
Vetten
2.8 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
2.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Spanish Tapas
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Guacamole
5min
Chicken Garam Masala
50min
Basil Pesto
10min
Fish Tacos
45min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40min
Pork and Mushroom Wraps
30min
Shrimp Sauté
25min
Buffalo Chicken Quinoa Fritters
50min
Cod with Citrus Butter
50min
Tuna Tartare
40min
Tinga de Pollo
40min