Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz dried pinto beans
- water, to soak
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tbsp dried oregano
-
1
bay leaf, fresh, optional
of 1 dried bay leaf, optional - 40 oz vegetable stock
- red onions, sliced, to garnish
- lime, sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 929 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 1254 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Lentils
5 godz. 15 min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
White Bean Soup
2h 45 min
Red Beans and Rice
1 godz. 15 min
Black Beans
30 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Basic Black Beans
2h 35 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Basic Basmati Rice
35 min