Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz dried pinto beans
- water, to soak
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tbsp dried oregano
-
1
bay leaf, fresh, optional
of 1 dried bay leaf, optional - 40 oz vegetable stock
- red onions, sliced, to garnish
- lime, sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 929 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 1254 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 Min
Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce
45min
Vegan Huevos Rancheros
4 Std. 45 Min
Marinara Sauce
40 Min
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min
Cloud Eggs
20 Min
Basic Black Beans
2 Std. 35 Min
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min
Southwest Quinoa
40 Min