Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt, divided
- ½ tsp ground black pepper, divided
- 1 - 2 lemons, preferably organic, zest (2 tbsp) and juice (approx 2 oz)
-
4
Mahi-mahi fillets (4-7 oz each, max of 28 oz)
of 4 white fish fillet (any type of white fish, (4-7 oz each, max of 28 oz) - 7 oz mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery, turnips), cut into pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
- 18 oz water
- 14 oz potatoes, peeled, sliced (⅛ in. thick)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1721 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Basil Pesto
10min
Mushroom Risotto
30 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min