Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 28 oz potatoes, cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
- 1 oz olive oil, plus extra to grease
-
24 - 42
oz halibut fillets (6 fillets 4-7 oz ea.)
of 24 - 42 oz firm white fish fillets (6 fillets 4-7 oz ea.) - ½ tsp salt, plus extra to season, to taste
- 5 oz onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 3 ½ oz carrots, cut into pieces
- 2 oz white wine (optioneel)
- 15 oz tomatoes, cut into pieces
- ½ tsp ground black pepper
- 3 ½ oz water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1484.7 kJ / 354.9 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 341.7 mg
Alternatieve recepten
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2h 10min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min
Maple and Mustard Salmon
20 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min