Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz fresh parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
-
4 ½
oz fresh porcini mushrooms, sliced
of 1 ½ oz dried porcini mushrooms, sliced - 4 oz fresh mushrooms, sliced
- 1 ¼ tsp salt, divided
- 43 oz water
- 10 ½ oz tagliatelle (long dried egg pasta)
- 1 - 2 pinches freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1750.8 kJ / 418.5 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 751.1 mg
Alternatieve recepten
Creamy Mushroom Soup
25min
Asparagus Cream Soup
25min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1h 20min
Quick Thai Chicken Curry
40min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Creamy Tomato Soup
30min
Mushroom Risotto
30min
Manhattan Clam Chowder
55min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Tomato Basil Soup
40min