Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz fresh parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
-
4 ½
oz fresh porcini mushrooms, sliced
of 1 ½ oz dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained - 4 oz fresh mushrooms, sliced
- 1 ¼ tsp salt, divided
- 43 oz water
- 10 ½ oz tagliatelle (long dried egg pasta)
- 1 - 2 pinches freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1750.8 kJ / 418.5 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 751.1 mg
Alternatieve recepten
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Baked Spinach and Eggs
35min
Ratatouille
40min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Shrimp & Crab Linguine
25min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Chocolate Lava Cake
45min