Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz fresh parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
-
4 ½
oz fresh porcini mushrooms, sliced
of 1 ½ oz dried porcini mushrooms, sliced - 4 oz fresh mushrooms, sliced
- 1 ¼ tsp salt, divided
- 43 oz water
- 10 ½ oz tagliatelle (long dried egg pasta)
- 1 - 2 pinches freshly ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1750.8 kJ / 418.5 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 751.1 mg
Alternatieve recepten
Purple Cauliflower Soup
25 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35 Min
Ratatouille
40 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Pasta Primavera
50min
Vegetable Shumai
45 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 Min