Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz pork tenderloin, sliced (½ in.)
- 3 ½ oz button mushrooms, sliced
-
2 ½
oz dry vermouth
of 2 ½ oz Madeira wine - 3 ½ oz whole milk
- 2 oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove (optioneel)
- 2 tsp whole grain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
chicken stock cube
of 1 heaping tsp homemade chicken stock paste - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, to taste
-
2
tbsp crème fraîche
of 2 tbsp cream - 1 heaping tbsp corn starch
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 946 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 dk
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35min
Chicken Marsala
40min
Cod with Citrus Butter
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2u. 15min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Beef Stroganoff
1h
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Greek Style Pork Stew
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min