Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz pork tenderloin, sliced (½ in.)
- 3 ½ oz button mushrooms, sliced
-
2 ½
oz dry vermouth
of 2 ½ oz Madeira wine - 3 ½ oz whole milk
- 2 oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove (optioneel)
- 2 tsp whole grain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
chicken stock cube
of 1 heaping tsp homemade chicken stock paste - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, to taste
-
2
tbsp crème fraîche
of 2 tbsp cream - 1 heaping tbsp corn starch
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 946 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Turkey Chili
45 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Quiche Lorraine
50 Min
Potatoes with Chorizo
1 Std. 25 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Chicken Marsala
40 Min
Berry Dream
10min