Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz pork tenderloin, sliced (½ in.)
- 3 ½ oz button mushrooms, sliced
-
2 ½
oz dry vermouth
of 2 ½ oz Madeira wine - 3 ½ oz whole milk
- 2 oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove (optioneel)
- 2 tsp whole grain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
chicken stock cube
of 1 heaping tsp homemade chicken stock paste - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, to taste
-
2
tbsp crème fraîche
of 2 tbsp cream - 1 heaping tbsp corn starch
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 946 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Spicy Pork with Tomatoes
35min
Greek Style Pork Stew
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Chicken Marsala
40min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min