Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffed Peppers with Rice
- 2 ½ oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove (optioneel)
- 8 - 12 oz ground beef
- 2 slices white bread, cut into pieces
- 1 oz mustard
- ½ tsp salt
- 1 tsp sweet paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 large egg
- 4 bell peppers, red, green or yellow
- 43 oz water
-
2
heaping tsp homemade vegetable stock paste
of 2 vegetable stock cubes - 8 oz basmati rice
Tomato Sauce
- 1 ½ oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 1 can crushed tomatoes (approx. 15 oz)
- 2 oz tomato purée (concentrated)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp sugar
- 1 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5400.7 kJ / 1290.8 kcal
- Eiwitten
- 50.4 g
- Koolhydraten
- 252.9 g
- Vetten
- 32.5 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 75.8 g
- Natrium
- 1106.3 mg
Alternatieve recepten
Vegetable Soup
35 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Rice Pudding
1 Std. 10 Min
Pasta Primavera
50 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Steamed Rice
25min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 Std. 45 Min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Beef Chili
1 Std. 5 Min