Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, halved
- 1 garlic clove
- 3 oz olive oil
-
½
tsp ground cayenne pepper, to taste
of ½ tsp chili flakes, dried, to taste - 32 oz fresh mussels, well scrubbed and debearded, in the shell
- 7 oz diced tomatoes, fresh or canned
- 3 ½ oz dry white wine
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1067 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5h
Salmon Tartare
10 Min
Chocolate Ice Cream
12h
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Green Tea Crème Brûlée
2h 35min
Halibut with Apricot Chutney
30 Min
Meringue Ghosts
12h 25 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min