Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 32 oz shellfish, e.g. littleneck clams, black mussels
- 16 oz fresh raw small shrimp, peeled and deveined (thawed if frozen)
- 2 oz squid tubes (calamari), cut into ¼ in. rings
- 3 oz yellow onions, quartered (approx. ½ medium onion)
- 2 oz shallots, quartered (approx. 1 large shallot)
- 2 oz fennel, cut into pieces (approx. 1 medium bulb)
- 1 oz carrots, cut into pieces (approx. ½ medium carrot)
- 1 oz celery, cut into pieces (approx. 1 stalk)
- 4 - 6 garlic cloves
- 1 oz unsalted butter
- 2 tsp olive oil
- 1 tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried oregano
- ¼ tsp dried red chili flakes
- 28 oz canned diced tomatoes (approx. 1 can)
-
8
oz clam juice
of 8 oz seafood stock - 2 oz dry white wine
- 1 oz tomato paste
- 1 dried bay leaf
- 10 oz firm white fish, e.g. cod, halibut, cut into pieces (approx. 1 in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1481 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Caper Asparagus
25 Min
New England Clam Chowder
45min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Oysters Rockefeller
25 Min
Egg Drop Soup
45min
Bibimbap
55min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Shrimp Sauté
25 Min