Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 oz small littleneck clams, scrubbed and debearded
- water, to soak clams
- 2 tsp salt
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 5 ½ oz dry white wine
- ⅛ tsp salt, optional (see Tip)
- ½ oz cilantro, chopped
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1342 kJ / 320.8 kcal
- Eiwitten
- 37.1 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1567.1 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Cioppino
55 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
New England Clam Chowder
45min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min