Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 oz small littleneck clams, scrubbed and debearded
- water, to soak clams
- 2 tsp salt
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 5 ½ oz dry white wine
- ⅛ tsp salt, optional (see Tip)
- ½ oz cilantro, chopped
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1342 kJ / 320.8 kcal
- Eiwitten
- 37.1 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1567.1 mg
Alternatieve recepten
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Shrimp Sauté
25 dk
Brioche Creamed Corn
1 godz. 10 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Artichokes
55 min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 min
Cioppino
55 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min