Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 oz small littleneck clams, scrubbed and debearded
- water, to soak clams
- 2 tsp salt
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 5 ½ oz dry white wine
- ⅛ tsp salt, optional (see Tip)
- ½ oz cilantro, chopped
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1342 kJ / 320.8 kcal
- Eiwitten
- 37.1 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1567.1 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
New England Clam Chowder
45 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Artichokes
55 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14j 10 menit
Cranberry Mung Bean Cake
4h 55min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Shrimp Sauté
25min