Apparaten en Accessoires
Eggplant Sauté
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
sesame oil1 oz
-
oyster sauce2 oz
-
fish sauce1 tsp
-
sugar1 tbsp
-
chili broad bean paste1 tsp
-
cornstarch divided3 tsp
-
vegetable oil2 oz
-
Thai eggplants cubed (1 in.)20 oz
-
fresh basil leaves chopped10
-
2 green onions, curled (see Tip)green onions cut on the bias2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
510 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
1084 kJ /
259 kcal
Vetten
22 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
17 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Saucy Sautés
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Mantou Buns with Soya Milk
1u. 35min
Vegetable Shumai
45min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Shrimp Sauté
25min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2u.
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1u. 10min
Cioppino
55min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Stir-Fried Vegetables
15min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min