Apparaten en Accessoires
Eggplant Sauté
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
sesame oil1 oz
-
oyster sauce2 oz
-
fish sauce1 tsp
-
sugar1 tbsp
-
chili broad bean paste1 tsp
-
cornstarch divided3 tsp
-
vegetable oil2 oz
-
Thai eggplants cubed (1 in.)20 oz
-
fresh basil leaves chopped10
-
2 green onions, curled (see Tip)green onions cut on the bias2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
510 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
1084 kJ /
259 kcal
Vetten
22 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
17 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Saucy Sautés
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Stir-Fried Vegetables
15min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Sautéed eggplant (300 g)
25min
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
45min
Yasai Yaki
25min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Shrimp Sauté
25min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min