Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g vegetable oil
- 15 g fresh ginger, thinly sliced
- 510 g pork spare ribs, cut into pieces (5 cm)
-
60
g crumb rock sugar
of 60 g brown sugar - 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Diao)
- 60 g rice vinegar
- 30 g soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1368 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 423 mg
Alternatieve recepten
Braised pork belly
55p
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2sa 20 dk
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30 min
Sweet and sour pork ribs
40min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1h 10min
Spring onion pork ribs
1 godz.
Chicken Adobo
1 godz. 25 min