Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz vegetable oil
- ½ oz fresh ginger, thinly sliced
- 18 oz pork spare ribs, cut into pieces (2 in.)
-
2
oz crumb rock sugar
of 2 oz brown sugar - 1 oz Chinese rice wine (Shaoxing Hua Diao)
- 2 oz rice vinegar
- 1 oz soy sauce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1913 kJ / 457.2 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 33.5 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 497.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Braided Milk Bread
2u. 20min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Char Siu Pork with Rice
8óra 40p
Sangria
10 Min
Chinese Long Beans with Pork
25 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Spring onion pork ribs
1 Std.
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min