Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 oz pork short ribs, cut into pieces
- 2 oz rice wine
- 1 oz dried shrimp
- 2 garlic cloves, thinly sliced
- 1 tsp sesame oil
- ½ oz dried mushrooms
- 35 oz chicken broth
- 14 oz Chinese cabbage, cut into pieces (1 in.)
-
5
oz bamboo shoots, fresh, cut into pieces
of 5 oz bamboo shoots, canned, drained - 4 oz fresh black wood ear mushrooms, cut into pieces
- 3 ½ oz cooked gingko nuts
- 5 garlic chives, cut into pieces (2 in.)
- 1 red chili pepper, stem removed, thinly sliced
- 4 oz small scallops
- 2 oz soy sauce
- 1 oz oyster sauce
- 10 quail eggs
- fresh cilantro leaves, to garnish, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 828 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mapo tofu
15 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4sa 35 dk
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Summer seafood soup
45 dk
Rice Wine Chicken
30 min
Fish soup
40 min
Beef Adobo
6h 20 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
New England Clam Chowder
45 dk
Ramen Noodle Soup
40 min