![Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi) Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7F75359E-DCD0-40F5-B632-E671B8F89AD8/Derivates/17d035b4-12a2-4e81-a471-9340e851ff27.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dashi Stock
- 17 oz water
- 1 piece kombu
- ½ oz katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)
Japanese Egg Custard
- 1 ½ tsp soy sauce
- 1 ½ tsp sake
- 1 ½ tsp mirin
- 3 large eggs
- 35 oz water
- nori seaweed, julienned, to garnish
- fresh chives, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 243 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 327 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1 godz. 30 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Sesame Crème
10min
Red bean ice cream
29u. 50min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min