Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dashi Stock
- 17 oz water
- 1 piece kombu
- ½ oz katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)
Japanese Egg Custard
- 1 ½ tsp soy sauce
- 1 ½ tsp sake
- 1 ½ tsp mirin
- 3 large eggs
- 35 oz water
- nori seaweed, julienned, to garnish
- fresh chives, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 243 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 327 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sesame Crème
10min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min