Apparaten en Accessoires
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
Dashi Stock
-
water17 oz
-
kombu1 piece
-
katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)½ oz
Japanese Egg Custard
-
soy sauce1 ½ tsp
-
sake1 ½ tsp
-
mirin1 ½ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
fresh chives to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
327 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
243 kJ /
58 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
All Things Eggs
12 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Sesame Crème
10min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Shallot Oil
25min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Sweet and sour pork ribs
40min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Chai Buey
1h 45min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Mapo tofu
15min