Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dashi Stock
- 17 oz water
- 1 piece kombu
- ½ oz katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)
Japanese Egg Custard
- 1 ½ tsp soy sauce
- 1 ½ tsp sake
- 1 ½ tsp mirin
- 3 large eggs
- 35 oz water
- nori seaweed, julienned, to garnish
- fresh chives, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 243 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 327 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1j 10 menit
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 menit
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sesame Crème
10 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 menit
Homemade Fish Ball Soup
2h