Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g pork spare ribs, cut in pieces (5-6 cm)
-
50
g honey
of 50 g dark brown sugar - 10 g garlic cloves, chopped (see tips)
- 1 ½ tsp red fermented bean curd (nam yee)
- 2 tsp peanut butter
- ½ tbsp oyster sauce
- 1 ½ tbsp light soy sauce
- 2 tsp Chinese rose essence wine (mei gu lu)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1129.7 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 18.9 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork ribs
40min
Braised pork belly
55 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Crispy Roast Pork Belly
4h 25min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1j 15 menit
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min