Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g duck, with skin and bone, cut in pieces (4 cm)
- 50 g ginger juice
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 30 g oyster sauce
- 50 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 250 g sour plum sauce, homemade or store-bought
- 50 g dark brown sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1305 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 885 mg
Alternatieve recepten
Salted Fish Pork Belly
30 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Rice Wine Chicken
30 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Sous-Vide Herbal Chicken
4h 15min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Spring onion pork ribs
1 godz.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min