Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz pork tenderloin, in slices (1 in. x ½ in.)
- 1 oz mirin
- 4 tsp soy sauce, divided
- 1 tsp vegetable oil
- white pepper, to taste
- 2 tbsp cornstarch
- 4 oz canned pineapple pieces, in juice, drained juice reserved
- ½ oz vegetable oil
- 1 garlic clove
- ½ oz fresh ginger, peeled and sliced
- 3 oz rice vinegar
- 3 oz sugar
- 1 oz ketchup
- ½ tsp Worcestershire sauce
- 4 oz red bell pepper, in pieces (1 in.)
- 4 oz yellow bell pepper, in pieces (1 in.)
- 4 oz onion, in pieces (1 in.)
- sesame seeds, to garnish
- green onions, sliced, to taste, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1485 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 710 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Chicken Adobo
1 Std. 25 Min
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Char Siu Pork with Rice
8h 40min
Teriyaki Chicken and Rice
40 Min
Beef and Broccoli Sauté
30 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 Min
Corn and Bacon Chowder
1h 15min