Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glaze
- 2 tbsp corn starch
- 1 tbsp dark brown sugar
-
1
tbsp fermented black bean paste
of 1 tbsp black bean garlic sauce - 4 oz chicken stock
- 1 ½ - 2 oz soy sauce, to taste
- 1 oz black vinegar
- ½ oz oyster sauce
- ½ oz sesame oil
Sauté
- 15 garlic cloves
- 4 green onions, cut into pieces
- ½ oz sesame oil
- 32 oz boneless, skinless chicken thighs, sliced (1 in. x 2 in.)
- 10 oz baby bok choy, halved
- 1 fresh Fresno chili, red, sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1335 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1170 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing Chicken Cubes
15min
Sautéed Cauliflower
25min
Chicken Noodle Soup
50 min
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
2 godz. 30 min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Stir-Fried Vegetables
15min
Lemon Garlic Chicken
30min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Beef and Broccoli Sauté
30min