Compatibele versies
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 6 green onions, trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 3 garlic cloves
- 1 oz ginger, peeled
- 4 oz orange juice
- 3 oz soy sauce
- 2 oz sesame oil
- 1 oz Korean chili paste (gochujang)
- 2 tbsp brown sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 pork chops, boneless, thick cut (approx. 1 in.)
Spicy Rice
- 35 oz water
- 6 oz long-grain white rice
-
onion, to brush grill
of vegetable oil, to grease
Pork Chops and Steamed Bok Choy
- 20 oz baby bok choy, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2192 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1245 mg
Alternatieve recepten
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Sticky Sesame Chicken
40min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Hoisin Pork Bowl
45min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min