Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 ½ oz hoisin sauce
- 4 oz ketchup
- 3 oz dark brown sugar
- 3 oz dry sherry
- 2 ½ oz soy sauce, light
- ¾ tsp Chinese five spice powder
- 2 pork tenderloins (approx. 2-2½ lb total)
- 8 oz jasmine rice
- 30 oz water
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- green onions, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and Sour Pork
35 Min
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Chinese Long Beans with Pork
25 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1u. 5min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 Min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Tropical Cashew Rice
1u. 45min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35 min
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Huli Huli Chicken Skewers
50min