Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 3 oz Stone's Green Ginger Wine
-
24
oz pork tenderloin (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (½ in. x 4 in.)
of 24 oz center cut bone-in pork loin, trimmed and cut into strips (½ in. x 4 in.) - 2 tbsp hoisin sauce
- 1 tsp olive oil
Black Bean Sauce
- ½ - 1 fresh chili, seeds removed if preferred (e.g. serrano) (optioneel)
- 2 garlic cloves
- 1 can low sodium black beans (approx. 15 oz)
- 2 oz soy sauce
-
1
tsp sesame oil
of 1 tbsp Chinese cooking wine - 3 oz water
- 1 tsp brown sugar
Rice and Vegetables
- 10 ½ oz long-grain white rice
- 32 oz water
- 1 bunch broccolini (approx. 6.5 oz), trimmed and cut into thirds
- 1 can bamboo shoots (approx. 8 oz), rinsed and drained
- 1 green onion, trimmed and thinly sliced, to garnish
- 1 - 2 sprigs fresh cilantro, leaves only, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1726 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 3.7 g
- Vezels
- 9.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Asparagus and Ham Rotelle
40 min
Spicy Pork with Tomatoes
35 min
Greek Style Pork Stew
50 min
Beef Stroganoff
1h
Cashew Chicken Stir Fry
30 min
Chicken Stew with Cannellini Beans
35 min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Chicken Marsala
40 min
Sweet and Sour Pork
35 min