Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pomegranate Glaze
- 3 ½ oz shallots, in pieces
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 6 oz port wine
- 4 oz pomegranate molasses
- 1 oz sugar
- 1 oz Dijon mustard
- 1 oz unsalted butter, in pieces
Beef Tenderloin
- 64 oz beef tenderloin, trimmed, spiral cut to lay flat (approx. 4 lb)
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
8 - 10
oz homemade holiday stuffing
of 8 - 10 oz stuffing mix, prepared - 8 oz pomegranate arils/seeds (approx. 1⅓ cup), divided
- 30 oz red onions, sliced into half-moons (¼ in.)
- 1 - 2 pomegranates, halved, to garnish
- lemon leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2297 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Chicken Stroganoff Soup
55 Min
Cajun Gumbo
1 Std. 30 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 Std. 15 Min
Shrimp Mousse
35 Min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Baked Crab Dip
15 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Cheese Balls Three Ways
2 godz. 30 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min