Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pomegranate Glaze
- 3 ½ oz shallots, in pieces
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 6 oz port wine
- 4 oz pomegranate molasses
- 1 oz sugar
- 1 oz Dijon mustard
- 1 oz unsalted butter, in pieces
Beef Tenderloin
- 64 oz beef tenderloin, trimmed, spiral cut to lay flat (approx. 4 lb)
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
8 - 10
oz homemade holiday stuffing
of 8 - 10 oz stuffing mix, prepared - 8 oz pomegranate arils/seeds (approx. 1⅓ cup), divided
- 30 oz red onions, sliced into half-moons (¼ in.)
- 1 - 2 pomegranates, halved, to garnish
- lemon leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2297 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1 Std.
Scalloped Potatoes
2 Std. 30 Min
Mushroom and Artichoke Dip
25 Min
Chicken Marsala
40 Min
Sangria
10 Min
Chicken Étouffée
1h 25min
Carnitas
50 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min
Lemon Pound Cake
2 Std.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Garlic Shrimp
35 Min