![Tunisian Beef Ribs Tunisian Beef Ribs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5C564788-A172-4475-8CD3-C1F8C3DC9C08/Derivates/64CABDA4-4AAF-4D59-8D6D-C2B85624B470.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz dried figs (e.g. Calimyrna or Smyrna), destemmed, halved, plus extra to serve
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz carrots, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 28 oz beef short ribs, flanken cut, Korean-style, cut into pieces (3 in.), (see Tip)
- 3 oz red wine
- 12 oz beef stock
- 10 oz crushed tomatoes
- 3 tbsp all-purpose flour
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 star anise
- 3 - 4 mini red bell peppers, destemmed, deseeded, sliced (½ in.), to serve
- precooked couscous, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2669 kJ / 638 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 998 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Chicken Tacos
1 Std. 10 Min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Garlic Shrimp and Grits
1 Std. 10 Min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 Std. 45 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 Min
Kung Pao Chicken
1 Std. 5 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Sesame Orange Chicken
1h 30min