Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 64 oz beef short ribs, bone in
- 1 ½ tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, peeled, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp all-purpose flour
- 10 oz Chianti wine
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- 10 oz beef stock
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tbsp dried oregano
- ¼ tsp dried rosemary
- 1 tbsp dried parsley
- 1 tbsp dark brown sugar
- ½ oz unsalted butter
- 50 oz water
- cherry tomatoes on the vine, blistered (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3573 kJ / 854 kcal
- Eiwitten
- 84 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1387 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crab Cakes
1h 35min
Cholent
4h 50min
Brioche Creamed Corn
1h 10min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Cioppino
55 min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1h
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Cream of Crab Soup
45min
Texas Chili
1h 10min