![Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3223D551-AA0D-4036-95D8-C28AFEA3AB61/Derivates/417D46E7-E4C4-4354-9DB3-1FCA0D19C855.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 64 oz beef short ribs, bone in
- 1 ½ tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, peeled, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tbsp all-purpose flour
- 1 tbsp tomato paste
- 10 oz Chianti wine
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- 10 oz beef stock
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp dried parsley
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tbsp dried oregano
- ¼ tsp dried rosemary
- ½ oz unsalted butter
- 50 oz water
- cherry tomatoes on the vine, blistered (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3573 kJ / 854 kcal
- Eiwitten
- 84 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1387 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Adobo
6 Std. 20 Min
Coq au Vin
1hod. 40min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45 分钟
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1小时
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1小时 45 分钟
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 分钟
Panna Cotta with Whiskey Cream
2hod. 45min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3小时 35 分钟
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 分钟