Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz unsalted butter, diced (½ in.-1 in.)
- 2 shallot (approx. 1 oz ea), peeled, halved
- 2 garlic cloves
- 7 ½ oz water, plus 1 tbsp, divided
- ½ tsp meat stock paste, to taste (see Tip)
- 2 tsp pink peppercorns, divided
- 10 ½ oz potatoes, small, unpeeled, washed and cubed (½ in.-1 in.)
- olive oil, to grease
-
16 - 24
oz lamb sirloins, boneless (approx. 3-6 fillets)
of 16 - 24 oz lamb fillet steaks - 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (5-7 oz), trimmed and halved
- 1 carrot, large, julienned
- 1 tbsp whisky
- 1 tsp corn starch
- 2 oz heavy whipping cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1830 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 23.7 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 204.9 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti Carbonara
40 Min
Cauliflower Gratin
55 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Duchess Potatoes
1 Std. 10 Min
Butter Chicken
4h 5 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 Min
Chicken Tetrazzini
40 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min