Apparaten en Accessoires
Slow Cooked Oxtail
Voorbereiding 10min
Totaal 8u. 20min
4 portions
Ingrediënten
-
porcini mushrooms, dried½ oz
-
fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish½ oz
-
garlic cloves4
-
yellow onions quartered12 oz
-
carrots cut on the bias (1 in.), divided13 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)3 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
oxtail20 - 23 oz
-
beef stock14 oz
-
red wine4 oz
-
pearl onions frozen4 oz
-
cooked polenta to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
538 mg
Eiwitten
34 g
Calorieën
1636 kJ /
391 kcal
Vetten
17 g
Vezels
6 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
26 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slow Cooking
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20min
Soy Poached Chicken
50min
Rosemary Marinade for Beef
5min
Sous-Vide Salmon
1h
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min