![Slow Cooked Oxtail Slow Cooked Oxtail](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f91284f6-a7db-464e-b259-d47f182ee3db/Derivates/2a7acdfb-3f17-4002-ac85-4a0cd159fc19.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz porcini mushrooms, dried
- ½ oz fresh parsley leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 4 garlic cloves
- 12 oz yellow onions, quartered
- 13 oz carrots, cut on the bias (1 in.), divided
- 3 oz parsnips, in pieces (1 in.)
- 3 oz celery, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 20 - 23 oz oxtail
- 14 oz beef stock
- 4 oz red wine
- 4 oz pearl onions, frozen
- cooked polenta, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 538 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised pork belly
55 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (Metric)
30 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Chinese Long Beans with Pork
25min
Cranberry Jelly
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Sous-Vide Salmon
1 godz.
Spring onion pork ribs
1 godz.
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.
Beef Adobo
6 Std. 20 Min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min
Chunky Beef Stew
2 Std. 10 Min