Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ oz porcini mushrooms, dried
- ½ oz fresh parsley leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 4 garlic cloves
- 12 oz yellow onions, quartered
- 13 oz carrots, cut on the bias (1 in.), divided
- 3 oz parsnips, in pieces (1 in.)
- 3 oz celery, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 20 - 23 oz oxtail
- 14 oz beef stock
- 4 oz red wine
- 4 oz pearl onions, frozen
- cooked polenta, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 538 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Chicken casserole with saffron and orange
1 godz. 35 min
Beef Adobo
6 Std. 20 Min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25min
Thai-Style Chicken Omelet
50 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 Min
Beef and Beer Pie
1h 40 min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Mini Frittatas
35 min