Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 long red chili, de-seeded if preferred
- 1 piece fresh ginger, peeled (approx. 1¼ in.)
- 1 garlic clove
- 1 shallot, peeled, halved
- 2 sprigs fresh cilantro, stems and leaves
-
1
tbsp lemon juice
of 1 tbsp lime juice - 2 tsp honey
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp olive oil
- ¼ tsp Sichuan peppercorns
- ½ tsp Chinese five spice
- 2 oz raw cashews
- 1 pinch salt
- 18 oz water
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 16 oz-24 oz total) (see Tip)
- 5 ½ oz zucchini, cut into sticks (½ in. x 3 in.)
- 1 bunch broccolini (approx. 5.5 oz), trimmed and halved
- 5 ½ oz bok choy, cut into thirds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2150 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 63.8 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 579.6 mg
Alternatieve recepten
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 dk
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1h 20min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 dk
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Maple and Mustard Salmon
20 dk
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 dk
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h