Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 long red chili, de-seeded if preferred
- 1 piece fresh ginger, peeled (approx. 1¼ in.)
- 1 garlic clove
- 1 shallot, peeled, halved
- 2 sprigs fresh cilantro, stems and leaves
-
1
tbsp lemon juice
of 1 tbsp lime juice - 2 tsp honey
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp olive oil
- ¼ tsp Sichuan peppercorns
- ½ tsp Chinese five spice
- 2 oz raw cashews
- 1 pinch salt
- 18 oz water
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 16 oz-24 oz total) (see Tip)
- 5 ½ oz zucchini, cut into sticks (½ in. x 3 in.)
- 1 bunch broccolini (approx. 5.5 oz), trimmed and halved
- 5 ½ oz bok choy, cut into thirds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2150 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 63.8 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 579.6 mg
Alternatieve recepten
Funky Roasted Veggies
45 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Fish Tacos
45 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Fish Carnitas
20 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min