Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 large eggs
- ½ tsp fine sea salt, divided, to taste
- ½ tsp ground black pepper, divided, to taste
- 24 - 27 oz cauliflower, broken into small florets (approx.1 large head cauliflower)
- ½ oz sesame oil
-
1
oz tamari sauce
of 1 oz soy sauce - 1 garlic clove
- 4 oz yellow onion (approx. ½ medium onion)
- 4 oz carrot (approx. 1 large carrot), cut into pieces
- 4 oz red bell pepper, cut into 1 in. pieces (approx. ½ medium red pepper)
- 17 ½ oz water
- 6 oz frozen sweet corn
- 6 oz frozen green peas
- 6 oz broccoli florets
- 2 - 4 green onions, roots removed and cut into ¼ in. slices (cut on the bias)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1163 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Barley and Lentil Radicchio Salad
1h 25min
Cashew Chicken Stir Fry
30min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 Std. 20 Min
Tofu Stew
30min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Asparagus and Ham Rotelle
40min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Teriyaki Chicken and Rice
40min
Cauliflower Pizza Base
1u. 15min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min