
Apparaten en Accessoires
Teriyaki Chicken and Rice
Voorbereiding 5min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
soy sauce3 oz
-
water divided47 oz
-
ginger (½ in.)1 piece
-
garlic clove1
-
honey2 oz
-
corn starch2 tbsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into pieces (1 in.)16 oz
-
sesame oil1 heaping tsp
-
salt to taste1 tsp
-
long-grain white rice8 oz
-
frozen peas and carrots3 ½ oz
-
large eggs2
-
salt1 pinch
Voeding per 1 portion
Calorieën
496.3 kcal /
2076.3 kJ
Eiwitten
27.4 g
Vetten
14.6 g
Koolhydraten
64.7 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
4 g
Natrium
2119.1 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Back to School
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten