Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
-
¾
tsp salt
of 1 ½ tsp homemade salt substitute and flavor enhancer - ¼ tsp ground black pepper
- 5 oz fresh spinach leaves
- 20 oz marinated artichoke hearts, drained
-
4 ½
oz cream cheese, in pieces
of 3 ½ oz mascarpone cheese
Chicken
- 60 oz water
- 1 oz lemon juice
- 2 chicken breasts, skinless, boneless, organic (approx. 12 oz ea.)
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 tbsp vegetable oil
- fresh parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3456 kJ / 826 kcal
- Eiwitten
- 86 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 18 g
- Natrium
- 3024 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 godz. 45 min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1hod. 5min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 Std. 35 Min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Baked Crab Dip
15 min