Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 sea scallops, fresh (approx. 18 oz)
- 2 ½ tbsp olive oil, lemon flavored, divided
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - water, to fill a bowl
- ice cubes
- 2 ½ tbsp unsalted butter, divided
- 2 oz white wine
- 3 garlic cloves, cut in halves
- 2 tbsp lemon juice
- 2 pinches lemon zest, grated
- 1 tsp honey
- 3 sprigs fresh thyme, for garnish
- 1 pinch sea salt flakes, for garnish
- Voeding
- per 4 portion
- Calorieën
- 2380 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1sa
Pineapple Infused Gin and Tonic
26h 15 min
Ground Coffee
5 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1sa
Slow Cooked Beef and Artichokes
2h
Sautéing 10 oz Fennel
25 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 Min
Artichokes Romana
50 Min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 dk
Eggplant Sauté
30 Min
Holiday Brisket
6 Std. 55 Min