Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 sea scallops, fresh (approx. 18 oz)
- 2 ½ tbsp olive oil, lemon flavored, divided
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - water, to fill a bowl
- ice cubes
- 2 ½ tbsp unsalted butter, divided
- 2 oz white wine
- 3 garlic cloves, cut in halves
- 2 tbsp lemon juice
- 2 pinches lemon zest, grated
- 1 tsp honey
- 3 sprigs fresh thyme, for garnish
- 1 pinch sea salt flakes, for garnish
- Voeding
- per 4 portion
- Calorieën
- 2380 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soy Poached Chicken
50min
Flan Pudding
3h
Korean Fried Chicken
3h 10min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 Min
Biltmore Veal Fricassee
1 Std. 20 Min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80 Std. 10 Min
Yellow Chicken Adobo
50min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4hod. 35min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min