Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 baby bok choy, cut in half lengthwise
- 1 whole fish, gutted, cleaned (approx. 24 oz)
- 2 tangerines, sliced, plus extra, halved and sliced, to garnish
- 2 green onions, cut into pieces (2 in.)
- ½ oz ginger, peeled, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 dried red chilies, stems removed
- ½ oz sesame oil
- 2 tbsp fermented black bean paste
- 3 oz tangerine juice
- 22 oz water, divided
- chopped cilantro, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 461 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir-Fried Vegetables
15 Min
Char Kway Teow
15 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min
Thai Fish Curry
50 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 dk
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 dk
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 dk
Basque Burnt Cheesecake
3h 10 min