Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g parboiled basmati rice (see tips)
- 15 g fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 125 g yellow onion, cut in halves
- 50 g ghee
- 2 dried bay leaves
- 1 cinnamon stick
- 1 star anise
- 900 g water
- 2 tsp salt, adjust to taste
-
½
tsp vegetable stock powder
of mushroom powder - 50 g coconut milk
- 80 g carrots, diced
- 15 g roasted cashew nuts, to garnish
- 10 g raisins, to garnish
- 10 g coriander leaves, to garnish
- 10 g mint leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1757 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 110 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Indian Pilaf Rice
1u.
Bamia (Okra Lamb Stew)
1 Std. 50 Min
Prawn Biryani
1 Std. 15 Min
Ghee Roasted Chicken
1 Std. 15 Min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 Std. 20 Min
Biskut Arab (Arab Shortbread Cookies)
30 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Idli
15 godz. 40 min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 Min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 Min
Mutton Peratal
1 godz. 25 min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min