Apparaten en Accessoires
Rasam
Voorbereiding 5min
Totaal 20min
3 portions
Ingrediënten
-
tamarind pulp80 - 100 g
-
water1000 g
-
cumin seeds¼ tsp
-
black mustard seeds¼ tsp
-
white dhal (ulunthu)½ tsp
-
dried chillies4
-
shallots thinly sliced40 g
-
curry leaves leaves only4 - 5 stalks
-
cooking oil30 g
-
garlic cloves with skin, lightly smashed7
-
tomatoes cut in slices130 g
-
rasam powder50 g
-
salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1569 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1145 kJ /
273 kcal
Vetten
12 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
39 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Nourishing Confinement Food
15 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16u.
Sambhar
1u. 30min
Fresh coconut chutney
10min
Sambhar
1u. 5min
Pepper rasam
15min
Dosa with spiced potato filling
17u. 40min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min
Mutton Peratal
1u. 25min
Idli
15u. 40min
Vegetable Sambar
35min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9u. 10min
Chapatis
1u.