Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz golden raisins
- boiling water, to soak raisins (approx. 8 - 10 oz)
- 8 slices brioche bread, sliced ½ in - 1 in. (approx. 14 - 15 oz loaf)
- 1 oz unsalted butter, room temperature for buttering, plus extra to grease
- 2 oz sugar
- 3 large eggs
- 16 oz heavy whipping cream
- ½ tsp ground cinnamon
- 2 tsp vanilla extract
- confectioners sugar, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1715 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Whole Orange Bundt Cake
1 godz. 25 min
English Breakfast Popovers
35 Min
Caramel Apple Pudding
4h
Parker Rolls
2 Std. 20 Min
Chocolate Syrup
20 Min
Bread Pudding Flan
3 Std. 35 Min
Valentine's Decadent Steamed Chocolate Cake
1 Std. 10 Min
Layered Caramel Flan
6h
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2 Std.
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2h 40min
Custard Sauce - Pouring Custard
15min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min