![Custard Sauce - Pouring Custard Custard Sauce - Pouring Custard](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dd3f5cc2-02aa-4483-aa3d-d69c78609743/Derivates/b6ba09c1-49bf-4ea6-9085-6eaef0df1312.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 17 ½ oz whole milk
- 2 large eggs
- 1 ½ oz sugar
- ½ oz corn starch
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 126.3 kJ / 30.2 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 16.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1 Std.
Valentine's Decadent Steamed Chocolate Cake
1h 10min
Cornflake Crunch
15 Min
Biskut Arab (Arab Shortbread Cookies)
30min
Kuih Qasidah (Terengganu Savoury Cake)
50 Min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2 Std. 40 Min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2h 25min
Kuih Semprit (Custard Cookies)
50 Min
Chocolate Cream Cheese Tart
4 Std. 30 Min
Bread and butter pudding
1h 15min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2hod. 45min