Apparaten en Accessoires
Roselle Jelly
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
roselle calyces fresh or dried, deseeded10
-
water1000 g
-
psyllium husks pulverised (see tip)15 g
-
agave nectar4 - 6 tbsp
-
fresh fruit cube (optioneel) e.g. kiwis, mangoes, to garnishsome
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
0 g
Calorieën
272 kJ /
65 kcal
Vetten
0 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
17 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan Desserts
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Sambal chilli
35min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2u. 40min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1u.
Mantou buns
1u. 30min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1u.
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Tom Yum Paste
45min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1u. 10min
Dried Shrimp Sambal
55min
Curry Chicken
1u.
Super Soft Butter And Milk Buns
2u. 40min
Curry chicken
1u.