Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g glutinous rice flour
- 400 g water
- 20 g sugar
- 400 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
- 50 g garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 110 g yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)
- 70 g chilli flakes
- 4 tbsp Korean fish sauce
- 1 tbsp Korean fermented shrimp (saeujeot)
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 787 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1904 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugarcane Water Chestnut Drink
50 Min
Acar Timun (Cucumber Acar)
Geen beoordelingen
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1ωρ. 5 λεπτ.
Thai Green Curry Paste
10min
Kimchi Sauce
20 dk
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Mushroom Beef Balls
50 Min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1ωρ. 10 λεπτ.
Evaporated Milk
2h 5min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 Std.
Soy milk
24 godz. 30 min
Homemade Soy Milk
35 Min