Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g glutinous rice flour
- 400 g water
- 20 g sugar
- 400 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
- 50 g garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 110 g yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)
- 70 g chilli flakes
- 4 tbsp Korean fish sauce
- 1 tbsp Korean fermented shrimp (saeujeot)
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 787 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1904 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tom Yum Paste
45min
Balinese Betutu Chicken
5 Std. 35 Min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Kimchi Sauce
20min
Tom Yum Paste
45min
XO sauce
1h 50min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1h 20 min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 Std. 25 Min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Dim Sum 'Shao Mai'
2h
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9 Std. 10 Min