Apparaten en Accessoires
Kimchi Sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 20min
4 jars
Ingrediënten
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
1904 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
787 kJ /
188 kcal
Vetten
2 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
40 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Yu Sang
1u.
Luo bo gao (radish cakes)
25u. 20min
Furikake
5min
XO sauce
1u. 50min
Soy milk
24u. 30min
Dou sha (red bean paste)
49u. 10min
Sesame Balls
10min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30min
Authentic Meat Floss
1u. 40min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Japanese Cheese Tarts
1u. 55min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1u.