Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sake (Japanese rice wine)
- 25 g lemon juice, freshly squeezed
- 80 g Japanese soy sauce
- 80 g mirin
- 20 g sugar
- 1 tbsp toasted sesame seeds
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 360 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stir-fried vegetables
10min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Rice Wine Chicken
30 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Mushroom Meat Sauce
50 Min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Steamed Tapioca Kuih
50 Min