Apparaten en Accessoires
Korean Egg Bread
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
2 portions
Ingrediënten
-
low protein flour125 g
-
baking powder1 tsp
-
butter30 g
-
fresh milk200 g
-
eggs3
-
sugar60 g
-
salt1 pinch
-
vanilla extract½ tsp
-
80 g mozzarella cheese, shreddedcheddar cheese shredded80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1054 kJ /
252 kcal
Vetten
11 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
29 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Sweet Pastries
11 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Stir Fried Whole Fish
20 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Tangzhong Milk Bread
2 Std. 35 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Japanese Cheese Tarts
1 Std. 55 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Chicken porridge with century egg
30 Min
Killer Toast
2 Std.
Super Soft Butter And Milk Buns
2 Std. 40 Min
Braised Yee Mee
30 Min
Macaroni ABC Soup
55 Min
Soft Sweet Buns
1 Std. 10 Min