Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 500 g high protein flour (bread flour), plus extra for dusting
- 2 ½ tsp salt
- 20 g milk powder
- 50 g caster sugar
- 2 tsp dried yeast powder
- 1 egg
- 25 g whipping cream
- 250 g water
- 50 g unsalted butter
Mochi and yam (taro root) filling
- 100 g glutinous rice flour
- 30 g cornflour (starch)
- 220 g fresh milk
- 75 g caster sugar
- 600 g water
- 250 g yam (taro roots), peeled and cut into pieces (2 cm)
- 50 g purple sweet potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 50 g unsalted butter
-
20
g chicken floss
of 20 g pork floss
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2761 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 117 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 563 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Killer Toast
2h
Potato Buns
3 Std.
Mantou buns
1h 30min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Black Glutinous Rice Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 Std. 25 Min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1 Std. 10 Min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Pineapple Tarts
1h 30min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1h 35min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Wholemeal Mantou
1h
Super Soft Butter And Milk Buns
2 Std. 40 Min