Apparaten en Accessoires
Kimchi Sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 20min
4 jars
Ingrediënten
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
1904 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
787 kJ /
188 kcal
Vetten
2 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
40 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Flavour Mixes
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Killer Toast
2 godz.
Nyonya Spice Paste
15 min
Shallot Oil
25 min
Bee Hive Cake
2 godz. 50 min
Homemade Soy Milk
35 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Dried Shrimp Sambal
55 min