Apparaten en Accessoires
Kimchi Sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 20min
4 jars
Ingrediënten
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Natrium
1904 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
787 kJ /
188 kcal
Vetten
2 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
40 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Flavour Mixes
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Pistachio cheesecakes with mango
2u. 30min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35min
Cranberry Mung Bean Cake
4u. 55min
Mushroom Meat Sauce
50min
Kimchi Sauce
20min
Tom Yum Paste
45min
Chewy pistachio biscuits
45min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1u. 40min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1u. 20min
Chai Buey
1u. 45min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1u.
Homemade Soy Milk
35min