Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g glutinous rice flour
- 400 g water
- 20 g sugar
- 400 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
- 50 g garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 110 g yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)
- 70 g chilli flakes
- 4 tbsp Korean fish sauce
- 1 tbsp Korean fermented shrimp (saeujeot)
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 787 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1904 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 godz.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Kimchi Sauce
20 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1 Std. 35 Min
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40 min
XO sauce
1 Std. 50 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Radish cakes
1 godz. 5 min
Salted Vegetables Duck Soup
2 godz. 5 min