Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g glutinous rice flour
- 400 g water
- 20 g sugar
- 400 g Asian pear (singo pear), core removed, cut into quarters
- 50 g garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 110 g yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)
- 70 g chilli flakes
- 4 tbsp Korean fish sauce
- 1 tbsp Korean fermented shrimp (saeujeot)
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 787 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1904 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Soy milk and Mantou buns
6h
Soy Milk
1h 35 min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 min
Crème caramel (flan)
5h 30min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
Brak ocen
Tom Yum Paste
45min
Kimchi Sauce
20 min
Homemade Soy Milk
35 Min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25j 10 menit
Soy milk
24 Std. 30 Min