Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tangzhong bread dough
- 310 g high protein flour (bread flour)
- 230 g fresh milk, icy cold (see tips)
- 1 egg yolk
- 30 g sugar
- ½ tsp salt
- 10 g milk powder
- 1 tsp dried yeast powder
- 25 g butter, softened
Mochi filling
- oil, for greasing
- 100 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours
- 65 g caster sugar
- 585 g water
- 100 g Japanese adzuki bean paste, homemade (see tips) or store-bought
- cold water, for spraying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 189 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Killer Toast
2h
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Pandan chiffon cake
5h 15min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Kaya (coconut jam)
1h 10 min
Steamed Tapioca Kuih
50 Min