Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tangzhong bread dough
- 310 g high protein flour (bread flour)
- 230 g fresh milk, icy cold (see tips)
- 1 egg yolk
- 30 g sugar
- ½ tsp salt
- 10 g milk powder
- 1 tsp dried yeast powder
- 25 g butter, softened
Mochi filling
- oil, for greasing
- 100 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours
- 65 g caster sugar
- 585 g water
- 100 g Japanese adzuki bean paste, homemade (see tips) or store-bought
- cold water, for spraying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 189 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Homemade Soy Milk
35 min
Soy milk
24u. 30min
Super Soft Butter And Milk Buns
2sa 40 dk
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2u. 45min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2sa
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 dk
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Dried Shrimp Sambal
55 dk
Egg Tarts
50 min
Mantou buns
1h 30min
Homemade Fish Ball Soup
2sa