Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g unsalted butter, softened at room temperature
- 65 g icing sugar, sieved
- 225 g low protein flour (top flour/cake flour), sieved
- 80 g cornflour (starch), sieved
- 2 pinches salt
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 298 kJ / 71 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 25 mg
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Stir Fried Whole Fish
20 Min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 Std. 50 Min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 godz. 35 min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1 Std. 20 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Butter Cake
1u.