Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g urad dhall, soaked for 8 hours, drained (see tips)
- 300 g parboiled rice (idli or basmati), soaked for 8 hours, drained
- 150 g cooked rice
- 1 tsp fenugreek seeds
- 1 tsp salt
- 400 g water
- ghee, for greasing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 301.2 kJ / 72 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Sambar
35 min
Chai Masala (Masala Tea)
15min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 min
Rasam
20min
Puri
35 min
Idli
15 Std. 40 Min
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16h
Vada
2 godz. 35 min
Pepper rasam
15min
Chapatis
1sa
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 min
Fresh coconut chutney
10min