Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g chicken breast fillets, skinless, sliced (5 mm)
- 30 g soy sauce
- 25 g carrots, cut in pieces
- 2 fresh shiitake mushrooms, sliced
- 8 cashew nuts
- 2 sprigs fresh parsley, cut in pieces
- 250 g dashi stock, cold
- 15 g mirin
- 2 medium eggs
- ¼ tsp fine sea salt
- 1000 g water, plus extra hot water for soaking
- 1 lemon, finely grated zest only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 103.5 kJ / 24.8 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 1.2 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nyonya Fish Maw Soup
1ωρ. 10 λεπτ.
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 λεπτ.
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 godz. 40 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Salted Vegetables Duck Soup
2 Std. 5 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 λεπτ.
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 λεπτ.